заметен общий интерес к определенным местам города Vice-City: в некоторых местах собираются просто целые команды! какие у вас любимые места ,и почему? Давайте расскажем и определимся
любимые места в Vice-City
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться203.12.2010 22:16
Мені найбільш подобається південь "Vice Point", бо недалеко є клуб Малібу і кафе. Та й гарно там.
А вам?
Поделиться304.12.2010 16:57
клуб малібу мені не подобається саме тому,що кожного разу як я до нього підїзджаю,я падаю або на повороті,або якщо проїзджаю той клятий поворот, бьюся об трикутник біля самого клубу!!!!!Мені більш за все подобається Гавана та Маленьке Гаїті, та ще мені подобаеться Оушен Біч, бо там живий океан,а я люблю воду,до речи на нашому сервері найкрасивіша погода, тому що нас з Ритою цікавила в основному саме погода,а вже потім все інше: воно ще попереду!!!!
Поделиться404.12.2010 18:49
І що в Маленькому Гіїті може подобатись?
Поделиться504.12.2010 22:36
В маленьком гаити много домиков которые нам нравятся попрятатся можно и перестрелку устроить как уличные банды,
а ещё там домик есть вроде как все но если зайти в нём то окажешся в домике со всеми удобствами мы его недавно нашли ,типично латинский старый домик.
Поделиться604.12.2010 22:47
якщо хтось не може знайти ту латинську хатинку, то я підкажу: вона стоїть скраєчку, і вся збоків уквітчана рослинами зеленими,дуже файними, гарна хатинка,навіть ліжко є.
Поделиться715.07.2013 10:43
кто хочет поиграть в Liberty City на нашем сервере,подключайтесь к сети ХАМАЧИ,сеть называется dananili, пароль dark777, адрес сервера забиваете в add server, http:// 25.203.27.43:2301