Деякий мистицизм компьютерних ігор, а саме гри Vice-City ми підмітили давно: наприклад я бачу вантажівку і мотоцикл,а РИТА їх не бачить,але коли я сідаю в авто,то вона починає бачити мене в цьому авто. Таких прикладів багато, може тут спрацьовує різниця пінгів, може бути ,що просто наш зір відрізняється частотою , але такі факти штовхають на роздуми. Ми знаємо, що всі світи збудовані за одним алгоритмом, як написано в Біблії " словом тримаються НЕБЕСА", тобто літерою і звуком скоріше за все, хехехе, ну і почали ми помічати та підсумовувати факти. наприклад ми вбили персонажа,він вмер,але його відбиток залишається довгий час! це дуже цікаво,якщо перенести в реальниість, потім песрнаж може бути одразу в двух місцях: я його бачу перед собою,а РИТА зовсім в іншому місці!!!!Таке може бути і в реальному світі, деякі маги робили такі фокуси,Аполлоній Тіанський наприклад. Ну і ще,є комната адвоката на другому поверсі. Якщо стрибнути там в ліве вікно,то впадешь на пергий поверх,і опинишься в прозорому світі: видно все навкруги!!!!далеко. Ну я вважаю,що в деяких місцях так само і наша дійсність може розгортатися як гіперкуб, і на його бокових ребрах, що стають площинами,можно переходити в інші світи. Пишіть,є багато цікавого в іграх,наприклад РИТА підказує: БІЛИЙ ШУМ,хехехе
Розширення свідомості за посередництвом Vice-City online
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1