Деякий  мистицизм компьютерних ігор, а саме гри Vice-City ми підмітили  давно: наприклад я бачу вантажівку і  мотоцикл,а РИТА їх не бачить,але коли я сідаю в авто,то вона починає  бачити мене в цьому авто. Таких прикладів  багато, може  тут спрацьовує різниця пінгів, може бути ,що просто наш  зір відрізняється частотою , але   такі факти штовхають  на роздуми. Ми знаємо, що всі світи збудовані за одним алгоритмом, як написано в Біблії " словом  тримаються НЕБЕСА", тобто літерою і звуком скоріше за все, хехехе, ну  і почали  ми помічати та  підсумовувати  факти. наприклад ми вбили персонажа,він вмер,але його відбиток  залишається  довгий час! це дуже цікаво,якщо перенести в  реальниість, потім  песрнаж може  бути  одразу в  двух місцях: я  його бачу перед собою,а РИТА зовсім в іншому місці!!!!Таке може  бути і в  реальному світі, деякі маги робили  такі фокуси,Аполлоній Тіанський  наприклад. Ну і  ще,є комната адвоката на другому поверсі. Якщо стрибнути  там в ліве вікно,то впадешь  на  пергий  поверх,і опинишься в  прозорому світі: видно все навкруги!!!!далеко. Ну я вважаю,що в  деяких місцях  так само і  наша дійсність може  розгортатися як гіперкуб, і на його бокових ребрах, що стають площинами,можно переходити в інші світи. Пишіть,є  багато цікавого в  іграх,наприклад РИТА підказує: БІЛИЙ ШУМ,хехехе