DarkMirror

Объявление

сеть hamachi " darknesswizards" была переименована на "serveropensim " (без кавычек)пароль всё тот же - "dark777" присоединяйся,поиграем в вайс-сити

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » DarkMirror » ViceCity Multiplayer » Таємні місця Vice-City(Тайные места)Mistery Places Vice-City

Таємні місця Vice-City(Тайные места)Mistery Places Vice-City

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

дуже  цікава  тема:  хто  знає  таємні місця Вайс-Сіті???? ну наприклад я знаю одне таке :  щоб в  нього попасти,треба спочатку зайти  до ліфту, проїхати  на поверх де в сінгл-грі стоїть поліційний гелікоптер ОДИНАК, в нас  до речи  там стоїть ХАНТЕР, потім  треба  розігнатися і  бігти  до крайнього вікна і плигати! Ви  нарешті опинитися в кімнаті, звідси  дуже  зручно стріляти, успіхів!!!

очень интересная тема:кто знает тайные места Вайс-Сити???? я например  знаю одно такое: чтоб  туда попасть,нужно сначала зайти в  лифт, проехать вверх, где у  нас стоит ХАНТЕР, затем нужно разогнаться и бежать к крайнему окну  и прыгать: вы  окажетесь в комнате,откуда  удобно  стрелять,удачи.

0

2

хтось писав, мабуть Роман,що йому  подобається  район Малибу, так  от, до речи:біля  Малібу є ТРИ таємних місця,хот  знає де вони- напишіть будь ласка, хехехе

0

3

Будинок з басейном на другому поверсі рахується?

0

4

так,є таке місце,біля Малібу

0

5

А багатоповерховий будинок, з вікна якого можна подивитись на той басейн?

0

6

він теж  з басейном, до речи там  є ГОТЕЛЬ- теж  з  таємним вхідом

0

7

То я і мав на увазі готель.

0

8

є фабрика,де друкують  гроші:щоб зайти ,треба  трохи відступити  назад. Також є склад зброї в пральні,там стоїть пральна машина і три вида зброї.

0

9

Це в синглі чи в мультиплеєрі?

0

10

Там где фабрика в сингле где деньги делают в мултиплэерной игре можно пойти стать перед входом и попасть внутрь .

0

11

Роман,ми тут  пишемо про мультіплеєрні  ігри взагалі

0

12

між районом Вайс Пойнт і Оушн Біч в морі  лежить великий корабель,на  борті  написано: Chartered Libertine Lines, також є біля мосту де стоїть літак на дні   іржавий катер, також в  деяких місцях  на дні є мерці з зацементованими  ногами

0

Вы здесь » DarkMirror » ViceCity Multiplayer » Таємні місця Vice-City(Тайные места)Mistery Places Vice-City