DarkMirror

Объявление

сеть hamachi " darknesswizards" была переименована на "serveropensim " (без кавычек)пароль всё тот же - "dark777" присоединяйся,поиграем в вайс-сити

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » DarkMirror » ViceCity Multiplayer » Мультіплеєри : в які ігри можна грати онлайн

Мультіплеєри : в які ігри можна грати онлайн

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

той ,хто почав грати онлайн вже  ніколи  не зможе задовольнитися грою одиначки,бо це не цікаво і просто сумно. Ми спробували декілька ігор онлайн,а саме COUNTRE STRIKE, HEROES-4, SAUERBRATTEN, ALIANСЕ ARENA, LIBERY CITY, SAN-ANDREAS, NOX, та безумовно в нашу улюблену гру VICE-CITY. Але  нам вельми цікаво,хто  з вас гра онлайн ще в якусь гру?Пишіть  нам  будь  ласка,дякуємо всім ,хто відповість !

0

2

Who have played online games knows that to play alone it is boring,we have tried some games online like counterstrike,HEROES-4,SAUERBRATEN,ALIANCE ARENA,LIBERY CITY,SAN ANDREAS,NOX and the best game VICECITY,well we would like to know your favorite games,write us we will read it with pleasure.

Quien alguna vez a jugado juegos online ya sabe que jugar solo puede ser aburrido,nosotras intentamos algunos juegos como:COUNTERSTRIKE,HEROES-4,SAUERBRATEN,ALIANCE ARENA,LIBERY CITY,SAN ANREAS,NOX y el mejor juego VICECITY,bueno nos encantaria saber que juegos prefieren ustedes vamos a leer con gusto.

0

3

Delta Force: Black Hawk Down.

0

4

KNIGHT OF THE TEMPLE- думаю ,що це  непоганий  кандидат до нашої мережі darknesswizards(dark777). Може,хтось грав в цю чудову  гру? Простий  сюжет,але треба сказати,що змагання холодною зброєю тут просто  супер! Якби не квести,яких  до речи небагато,то ця гра  була  б просто чудовою

0

5

Сьогодні грав через Хамачі із другом у SWAT 4. Разом проходили місії. Сподобалось.

0

6

чому  не  зробив скріншоти?ми зробили нову тему  на даркмірор про скриншоти:поставив  би свої з гри,я  думаю всім цікаво подивитись декотрі  моменти ,щоб мати уявлення

0

7

зараз встановлюємо  гру Серьозний Сем- муммі, ця  гра зроблена по  типу Вілл Рок,а може навпаки Вілл Рок  зроблено як Сем, але  це не важливо,подивимось як воно Сем по  мультіплеєру

0

8

Пограв я сьогодні Sauerbraten десь з півгодини. Не сподобалось. Уже стер цю гру зі свого компа.

0

9

ну я вважаю що сучасна гра SAUERBRATTEN, остання версія,взагалі найкраща з усіх стрілялок, сервер в  нас  працює чудово,проблем  з підключенням  немає, тобто мабуть треба  насамперед мати смак до такого кшалту  ігор. Приміром гра COUNTRE STRIKE. навіть CONDITION ZERO не справляє  такуого враження,як SAUERBRATTEN, це просто  небо і земля, я вже не кажу  про твій SWAT-це взагалі примітивна стрілялка для дебілів: це моя  особиста думка.

0

10

Єдина перевага гри SAUERBRATTEN — це те, що вона відкрита. То я вже краще пограю Quake 3: Arena або Nexuiz. Вони теж відкриті.

Lilith Sangria написал(а):

я вже не кажу  про твій SWAT-це взагалі примітивна стрілялка для дебілів: це моя  особиста думка.

Ви її хоч грали?

0

11

зараз  граємо в LIBERTY CITY-GTA3. цікава але  не  вельми популярна іграшка,наш сервер DARKMIRROR один з небагатьох, які підтримують цю гру,хто хоче грати- приєднуйтесь через ХАМАЧИ,пишіть нам!!

0

Вы здесь » DarkMirror » ViceCity Multiplayer » Мультіплеєри : в які ігри можна грати онлайн