той ,хто почав грати онлайн вже ніколи не зможе задовольнитися грою одиначки,бо це не цікаво і просто сумно. Ми спробували декілька ігор онлайн,а саме COUNTRE STRIKE, HEROES-4, SAUERBRATTEN, ALIANСЕ ARENA, LIBERY CITY, SAN-ANDREAS, NOX, та безумовно в нашу улюблену гру VICE-CITY. Але нам вельми цікаво,хто з вас гра онлайн ще в якусь гру?Пишіть нам будь ласка,дякуємо всім ,хто відповість !
Мультіплеєри : в які ігри можна грати онлайн
Сообщений 1 страница 11 из 11
Поделиться229.11.2010 19:01
Who have played online games knows that to play alone it is boring,we have tried some games online like counterstrike,HEROES-4,SAUERBRATEN,ALIANCE ARENA,LIBERY CITY,SAN ANDREAS,NOX and the best game VICECITY,well we would like to know your favorite games,write us we will read it with pleasure.
Quien alguna vez a jugado juegos online ya sabe que jugar solo puede ser aburrido,nosotras intentamos algunos juegos como:COUNTERSTRIKE,HEROES-4,SAUERBRATEN,ALIANCE ARENA,LIBERY CITY,SAN ANREAS,NOX y el mejor juego VICECITY,bueno nos encantaria saber que juegos prefieren ustedes vamos a leer con gusto.
Поделиться330.11.2010 22:29
Delta Force: Black Hawk Down.
Поделиться410.12.2010 00:56
KNIGHT OF THE TEMPLE- думаю ,що це непоганий кандидат до нашої мережі darknesswizards(dark777). Може,хтось грав в цю чудову гру? Простий сюжет,але треба сказати,що змагання холодною зброєю тут просто супер! Якби не квести,яких до речи небагато,то ця гра була б просто чудовою
Поделиться511.12.2010 22:07
Сьогодні грав через Хамачі із другом у SWAT 4. Разом проходили місії. Сподобалось.
Поделиться611.12.2010 22:20
чому не зробив скріншоти?ми зробили нову тему на даркмірор про скриншоти:поставив би свої з гри,я думаю всім цікаво подивитись декотрі моменти ,щоб мати уявлення
Поделиться714.12.2010 22:40
зараз встановлюємо гру Серьозний Сем- муммі, ця гра зроблена по типу Вілл Рок,а може навпаки Вілл Рок зроблено як Сем, але це не важливо,подивимось як воно Сем по мультіплеєру
Поделиться818.12.2010 20:53
Пограв я сьогодні Sauerbraten десь з півгодини. Не сподобалось. Уже стер цю гру зі свого компа.
Поделиться919.12.2010 19:43
ну я вважаю що сучасна гра SAUERBRATTEN, остання версія,взагалі найкраща з усіх стрілялок, сервер в нас працює чудово,проблем з підключенням немає, тобто мабуть треба насамперед мати смак до такого кшалту ігор. Приміром гра COUNTRE STRIKE. навіть CONDITION ZERO не справляє такуого враження,як SAUERBRATTEN, це просто небо і земля, я вже не кажу про твій SWAT-це взагалі примітивна стрілялка для дебілів: це моя особиста думка.
Поделиться1019.12.2010 20:39
Єдина перевага гри SAUERBRATTEN — це те, що вона відкрита. То я вже краще пограю Quake 3: Arena або Nexuiz. Вони теж відкриті.
я вже не кажу про твій SWAT-це взагалі примітивна стрілялка для дебілів: це моя особиста думка.
Ви її хоч грали?
Поделиться1129.12.2010 12:52
зараз граємо в LIBERTY CITY-GTA3. цікава але не вельми популярна іграшка,наш сервер DARKMIRROR один з небагатьох, які підтримують цю гру,хто хоче грати- приєднуйтесь через ХАМАЧИ,пишіть нам!!